Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Specijalna akcija povodom objavljivanja nove knjige don Miguela Ruisa „Iza granice straha“

26.
6.
2024.

Na sajtu vulkani.rs od 26. juna do 3. jula

Autor svetskog bestselera prodatog u više od četiri miliona primeraka Četiri sporazuma don Miguel Ruis podario nam je novu knjigu – sveobuhvatni vodič ka slobodi i radosti Iza granice straha. Tim povodom Vulkan izdavaštvo je pripremilo specijalnu akciju.

Kupovinom novog naslova Miguela Ruisa Iza granice straha putem sajta vulkani.rs u periodu od 26. juna do 3. jula ostvarujete 30% popusta za kupovinu njegovih drugih knjiga – Četiri sporazumaPeti sporazum i Tri pitanja.

Don Miguel Ruis rođen je 1952. u Meksiko Sitiju. Odrastao je u Tihuani. Odgajili su ga majka isceliteljka i deda šaman. Kad je imao 21 godinu, preselio se u Ameriku kod oca, don Miguela Ruisa. Završio je medicinsku školu i postao hirurg, ali se brzo vratio proučavanju porodične tradicije, učenja i isceljivanja koja su primenjivali stari Tolteci. Njegova prva knjiga Četiri sporazuma postala je svetski bestseler prodat u više od četiri miliona primeraka i donela Ruisu međunarodnu slavu.

Naučite da oslobodite svoju intuiciju koja će vas voditi ka istini. Naučite da je vaša ljubav, a ne ljubav drugih, ono što vas čini srećnima. Ljubav je vaša istina i vaša sloboda.

Knjigu Iza granice straha, koja će vas povesti na putovanje kroz san ka konačnom odredištu – raju na Zemlji, potražite na sajtu vulkani.rs.