Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Hotel Flamingo: Sezona godišnjih odmora“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

24.
6.
2024.

Leto može da počne

Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao predivan dečji roman Hotel Flamingo: Sezona godišnjih odmora britanskog pisca i ilustratora za decu Aleksa Milveja. Do nedelje, 30. juna, ova knjiga biće na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

U ovoj knjizi svako dete će spoznati koliko je važno da ne odustajemo kad je najteže i kad nam se čini da ništa nije kako treba. Pored toga, mališani će imati priliku da spoznaju prave životne vrednosti kakve su prijateljstvo i odanost, koje će dalje negovati.

Leto je pakleno na Bulevaru životinja i hotel Flamingo gori od uzbuđenja. Kralj i kraljica Pingvin odsešće u njemu! Dugo je vremena prošlo od kada je hotel poslednji put ugostio članove kraljevske porodice. Ana, vlasnica hotela, vlasnica hotela Flamingoi njen tim imaju pune ruke posla. Ali staranje o pingvinima usred tropskih vrućina nije nimalo lak zadatak...

Aleks Milvej je napisao nekoliko dela, ali je po serijalu Hotel Flamingo prepoznatljiv u svetu savremene književnosti za decu. Upustite se u nezaboravnu avanturu Sezona godišnjih odmora, namenjenu deci uzrasta od sedam do devet godina. Roman potražite već danas na sajtu vulkancic.rs.