Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Velika ljubavna priča“ Suzane Tamaro – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

24.
6.
2024.

Od autorke bestselera prodatog u 20 miliona primeraka Idi kuda te srce vodi

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo roman Velika ljubavna priča Suzane Tamaro, koji će do nedelje, 30. juna, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Velika ljubavna priča je priča o dva života koji se prepliću, o dvoje veoma različitih ljudi koji se sjedinjuju, o smislu života i njegovim protivrečnostima, o ljubavi, o ljudskoj slabosti koja se ispoljava u činu pobune, ili tako često, godinama ostaje uspavana, skrivena iza maske prividnog spokoja, o nestanku sebe i praznini, ali istovremeno i o tome koliko su dragocena sećanja u kojima čuvamo one kojih više nema.

Edit i Andrea, devojka nemirnog duha i kapetan poprilično strogih shvatanja, slučajno se sreću na trajektu između Venecije i Grčke. Nakon tog susreta, njihovi životi će se promeniti zauvek. Kako mogu oni, tako različiti, uopšte da privuku jedno drugo? Prvo je to nedozvoljena ljubav: avanture, tajne, neočekivana sreća i velika iskušenja... Na kraju je tu vetrovito ostrvo okupano svetlošću na koje odlaze da žive obnavljajući staru, napuštenu kuću. Ostrvo na kome je Andrea sada sam, ali ne prestaje da razgovara sa njom. Možda je moguće naći novi početak, uprkos razočaranjima i neprijatnim istinama?

U velikoj, i sve do tada savršenoj slagalici mog života, nedostajao je jedan deo. Taj deo bila si ti.

„Glas glavnog junaka verovatno je i glas same autorke, koja ima neverovatan dar da pažljivo posmatra ljudsko srce i čuda života, ona sitna i predivna.“ – Corriere della Sera

Danas kada nam treba nešto umirujuće u svetu koji nije najgostoljubivije mesto, na kraju priče shvatamo da je život – smenjivanje snova i razočaranja, spektakularnih izlazaka i uznemirujućih zalazaka sunca – najlepši dar koji smo ikada dobili.

Suzana Tamaro je autorka bestselera Idi kuda te srce vodi, koji je takođe objavilo Vulkan izdavaštvo, a koji je preveden na 35 jezika i prodat u skoro 20 miliona primeraka širom sveta.

Moćan, snažan roman prepun mudrosti Velika ljubavna priča pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo. Potražite ga već danas na sajtu vulkani.rs.