Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Volim te ćutanjem“ Abi Grivs – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

17.
6.
2024.

Dirljiva priča o ljubavi koja je glasnija od reči

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo ljubavni roman engleske spisateljice Abi Grivs Volim te ćutanjem, koji će do nedelje, 23. juna, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Nekada ćutanje može biti glasnije od svake izgovorene reči. U to nas uverava ova iskrena, životna ali i potresna priča u kojoj se može pronaći svako od nas.

Istražujući teme ljubavi, gubitka i snage tišine, u svom debitantskom romanu koji pulsira emotivnom napetošću Abi Grivs se fokusira na složene odnose između bračnog para, Frenka i Megi, koji su zbog tragičnog događaja zapali u period tišine i nedostatka komunikacije.

Frenk i Megi su naizgled jedan sasvim običan, srećan bračni par. Ipak, poslednjih šest meseci Frenk nije razgovarao sa svojom voljenom Megi. Nisu razmenili nijednu rečenicu, ni jednu jedinu reč. Dan za danom, zajedno jedu i spavaju u istom krevetu, u tišini koja postaje nepodnošljiva. Megi nije sigurna šta se zapravo desilo, ali poneka ideja pada joj na pamet.

Sve dok jednog dana Frenk ne zatekne Megi na podu, bez svesti. Dok se život i smrt prepliću, on oseća da mu tlo izmiče pod nogama i najzad počinje da otkriva tajne koje su ga naterale na ćutanje.

Da li će ponovo pronaći prave reči i objasniti svoju tišinu? I da li je kasno da istina spase Megi?

„Izuzetan debitantski roman prepun neočekivanih obrta.“ – Džodžo Mojes, bestseler autorka

Bestseler Volim te ćutanjem potražite na sajtu vulkani.rs.