Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Najlepša letnja Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

17.
6.
2024.

Odabrani naslovi po fantastičnoj ceni

Za ljubitelje hipnotišućih trilera, očaravajućih ljubavnih romana, uzbudljivih drama i popularne psihologije Vulkan izdavaštvo je pripremilo izvanrednu akciju. Od 17. juna do 17. jula u objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama. Ukoliko se odlučite za jednu knjigu iz bogate Vulkanove ponude, platićete je 399 dinara, dok ćete za dva odabrana naslova izdvojiti samo 499 dinara.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu!

Idi kuda te srce vodi Suzane Tamaro je ljubavno pismo i istovremeno smirena, ali strasna ispovest jednog otvorenog srca koje u činu pisanja konačno pronalazi smisao sopstvenog postojanja. Dirljive stranice ogoljavaju jedan život pun radosti, tuge i žaljenja. Kroz refleksije naratorke koja se bliži kraju svojih dana otkrivamo čemu ju je život naučio: bez obzira na cenu, moramo pogledati u sebe i skupiti hrabrost da sledimo svoje srce.

Da li vitez na belom konju zaista postoji? Saznajte u romantičnoj priči Snovi u plavom bestseler autorke Džodžo Mojes. Kada je suprug iznenada napusti, Džes ostaje da brine o dvoje dece. Iako daje sve od sebe da zadrži posao i održi porodicu na okupu, oseća da joj život lagano izmiče iz ruku. Vreme je da nešto preduzme. U njen život dolazi Ed Nikols, čovek koji odlično zna šta je usamljenost. Ipak, i pored svojih problema, možda prvi put u životu, on želi nekome nesebično da pomogne.

Od balskih dvorana visokog društva do bojnih polja u Somi, u romanu Zlatno doba nade Tereza Revaj slika uzbudljivi portret sudbina dve porodice koje će spoznati krah bezbrižnog sveta i vremena. Oni imaju novac, moć i ugled. Ali sav zanos i sjaj ʼlepe epoheʼ samo je varka... Dok svi oni veruju u blistavu budućnost, neumitan krah preti engleskoj aristokratiji i starom francuskom plemstvu koji podnose najteži teret promena savremenog društva u osvit Prvog svetskog rata.

Stalna borba da se savlada strah čini okosnicu složenog psihološkog trilera Znamo šta si uradila. Ispričan iz više perspektiva, roman Stefani Robel ispituje kako nas trauma izobličuje i dokle smo spremni da idemo da bismo prevazišli strahove iz prošlosti, bez obzira na cenu. Ovo je hipnotišući i očaravajući roman o porodičnim vezama koje nas spajaju, ali i o onima koje nas razdvajaju, potresna priča o ranjivosti i moći, intrigantna sve do zapanjujućeg završetka.

U knjizi Prodaj! Kako uspešno prodavati Trenažni centar Dejl Karnegi predočava pravi savremeni ciklus prodaje – onaj koji više liči na planiranje događaja nego na tradicionalni tok prodaje. Karnegijev prodajni model naučiće vas kako da steknete poverenje i poštovanje kupaca, kao i veštinama koje su vam potrebne u svakoj fazi prodaje. Naučićete principe koji ne samo da će vam pomoći u prodaji već i u ličnom i poslovnom životu. 

Iskoristite specijalnu letnju akciju Vulkan izdavaštva – posetite objekte Moj kiosk!