Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Hitovi Vulkan izdavaštva za uzbudljivo leto – 20%, 30%, 40% popusta

14.
6.
2024.

Onlajn-akcija traje do 27. juna

Uz šum talasa, na magičnom mestu mira i spokoja, potražite inspiraciju na stranicama voljenih romana Vulkan izdavaštva. Odaberite omiljenu knjigu u moru raskošnih saga, zaronite u najlepšu ljubavnu priču, krenite tragom prošlosti i otkrijte manje poznate istorijske činjenice, potražite pokretačku snagu u savetima duhovnih učitelja i korisne savete u fantastičnim priručnicima.

Nova akcija donosi sjajne popuste! Do 27. juna na sajtu vulkani.rs odabrane Vulkan knjige biće na popustu do 40%. Ukoliko se odlučite za jedan naslov, obračunava se 20% popusta, za dve kupljene knjige 30%, a za tri odabrane knjige čak 40% popusta. Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna.

Spisak najboljih knjiga za leto potražite putem linka, a mi za vas izdvajamo nekoliko naslova.

Nezaboravni likovi i divlja priroda čija lepota oduzima dah prepliću se u romanu Teci kao reka Šeli Rid. Jednog prohladnog jesenjeg dana 1948. godine, Viktorija Neš isporučuje kasne breskve sa porodične farme usred divlje lepote Kolorada. Dok ulazi u svoj gradić, zaustavlja je tajanstveni stranac razbarušene kose i tamnih očiju. Taj slučajni susret zauvek će promeniti njihove živote. Tako počinje očaravajuća priča o izborima koji se donose u deliću sekunde. Viktorija napušta jedini dom za koji je ikada znala i beži u planine, gde se bori da preživi u divljini.

Debitantski roman Nikol Arend VAMPS: Sveža krv će vas povesti u uzbudljiv svet moćnih i uticajnih vampira. Ušuškana u švajcarskim Alpima, VAMPS je elitna akademija za decu najbogatijih i najmoćnijih vampirskih porodica. Kada ga otac pošalje u ovu školu, Dilon shvata da nema ništa zajedničko sa ostalim đacima: oni su arogantni, pametni, lepi i... vampiri. Oseća se kao autsajder i pita se šta radi među njima. Ubrzo otkriva da je drugačiji: iako ne potiče iz moćne vampirske porodice, ispostavlja se da je ipak jedinstven.

U univerzumu Ešli Odrejn, autorke svetskog bestselera Instinkt, nema dobrih ili loših majki, postoje samo žene koje se bore i daju sve od sebe. Impresivna psihološka drama Šaputanja je priča o četiri porodice koje žive dovoljno blizu da gledaju u prozore svojih komšija i čuju razgovore u susednom dvorištu. Život u takvoj blizini stvara iluziju da susedi znaju mnogo jedni o drugima. Ali taj lažni osećaj biće narušen i njihovi će se životi promeniti iz korena nakon što se jedne kobne noći desi nešto nezamislivo.

Koliko bi ljudsko ponašanje bilo drugačije ako bismo morali da živimo sa neposrednim posledicama svojih postupaka? Šta ako bismo se svi jednog dana probudili i otkrili da je svaki čin velikodušnosti nagrađen, a da su krađa i izdaja dovele do nesreće? U roku od nekoliko minuta, svako bi osetio efekte karme. Knjiga Dejvida Mikija Instant karma je priča upravo o nekom takvom danu. O izvandrednoj viziji, naizmenično urnebesnoj i potresnoj.

Prožet grčkom kulturom, drevnom i modernom, roman Moj brat Majkl preneće vas u veličanstvene pejzaže Grčke i njenu istoriju. Hodajući drevnim stazama koje se ukrštaju preko mitske planine Parnas, osetićete kako vam krv ključa na užarenoj svetlosti dana i otkriti blaga ove blistave zemlje. Savršena kombinacija romanse i neizvesnosti sa snažnom i šarmantnom heroinom očekuje vas u uzbudljivom romanu engleske spisateljice Meri Stjuart.

Ovo su samo neki od naslova koji su se našli u bogatoj ponudi velike letnje Vulkanove akcije. Stoga posetite sajt vulkani.rs i prema ličnim afinitetima izaberite omiljene naslove.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 14. do 27. juna na sajtu vulkani.rs.

** Akcijom su obuhvaćeni odabrani naslovi.

*** Dostava za sve porudžbine na teritoriji Srbije je besplatna.