Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Klasici za decu: Čarobnjak iz Oza“ – Vulkančićeva knjiga nedelje

10.
6.
2024.

Priča veća od mašte

Vulkančić je za knjigu nedelje odabrao nezaobilazni klasik za decu Čarobnjak iz Oza, koji će do nedelje, 16. juna, biti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

U romanu se pripoveda o čudesnoj avanturi devojčice Doroti, koja se, nakon što je tornado pogodio Kanzas i odneo njenu kuću, zajedno sa svojim psićem obrela u čarobnoj zemlji Oz, misleći da je zauvek izgubljena. Devojčica najviše od svega želi da se vrati kući, a da bi u tome uspela, mora pronaći velikog čarobnjaka koji živi u Smaragdnom gradu. Na tom putu pridružiće joj se neobična stvorenja: Strašilo, Limenko i Lav, koji takođe imaju neostvarene želje. Ipak, Zla veštica sa Zapada ima drugačije planove za ovu nesvakidašnju družinu. Da li će četvoro prijatelja uspeti da je nadmudre? Hoće li se Doroti ikada vratiti kući?

Saznajte u knjizi Čarobnjak iz Oza, koja je doživela brojne pozorišne, filmske i televizijske adaptacije. Edicija Klasici svetske književnosti za decu predstavlja očaravajući svet bezvremenih klasika, napisanih perom najboljih svetskih pisaca. Uz knjige iz ove edicije deca će upoznati mnoštvo jedinstvenih junaka sa kojima će učestvovati u nezaboravnim avanturama i naučiti da razlikuju prave životne vrednosti.

Očaravajući roman Čarobnjak iz Oza, namenjen deci uzrasta od pet do sedam godina, dostupan je na sajtu vulkancic.rs.