Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Fantastični prolećni popusti u Vulkančiću: 3 knjige za 999 dinara

31.
5.
2024.

Od 31. maja do 13. juna na sajtu vulkancic.rs

Iskoristite priliku da do 13. juna čak tri knjige u izdanju Vulkančića kupite po ceni od samo 999 dinara. Na sajtu vulkancic.rs, među odabranim dečjim naslovima potražite interaktivne slikovnice za najmlađe, fantastične mozgalice, bojanke sa svetlucavim princezama, magičnim jednorozima, dinosaurima i drugim čudesnim životinjama. Kupovinom knjiga putem sajta vulkancic.rs ostvarujete i besplatnu isporuku na teritoriji cele Srbije.

Akcijske naslove potražite putem linka, a mi preporučujemo nekoliko najprodavanijih izdanja.

Zavirite u svet viteških igara, moćnih zmajeva i balskih dvorana! Uz Knjigu sa nalepnicama: Vitezovi i princeze mališani će izmaštati jedinstvene scene popunjavajući ih nalepnicama koje se mogu iznova koristiti.

U zabavnoj slikovnici 101 jednorog i sve što o njima treba da znate mališani će otkriti da rogovi jednoroga nisu samo magični već i otvaraju zapečaćene brave, kao i da na celom svetu postoje skriveni ulazi u njihov čarobni svet. Saznaće i zašto toliko vole da jedu grašak, šta je to posebno u njihovom svetlucanju i zašto stvaraju dugu.

Mališane koji su zavoleli milion čudesnih stvorenja Lulu Mejo obradovaće knjiga Milion slatkih životinja čuvene ilustratorke. Njen prepoznatljivi stil odiše mnoštvom detalja za bojenje, a medena bića učiniće bojenje još zanimljivijim.

Neka vaši mališani upoznaju životinje iz šume, savane, ali i mnoge druge! Uz divnu slikovnicu obogaćenu prelepim realističnim fotografijama U divljini iz edicije Upoznajte životinje mališani će naučiti da prepoznaju divlje životinje i spoznaće ih u njihovom prirodnom staništu.

Uz edukativne karte Učim i igram se: Deal With Your Mistakes Mirjane Milenić deca će na lak i jednostavan način naučiti kako da izbegnu najčešće greške prilikom učenja engleskog jezika. Kutija sadrži 50 edukativnih karata koje će ohrabriti interakciju između roditelja i dece, ali i dece i vršnjaka. Svaki primer prate zanimljive ilustracije koje podstiču razvoj vizuelnog pamćenja i logičkog povezivanja.

Iskoristite dane fantastičnih popusta na sajtu vulkancic.rs i potražite knjige koje će izmamiti osmeh na licu vašeg deteta.

 

NAPOMENE:

* Akcija traje od 31. maja do 13. juna na sajtu vulkancic.rs i njom su obuhvaćeni odabrani naslovi.

** Potrebno je da poručite tri akcijska naslova kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Dostava akcijskih naslova na teritoriji Srbije je besplatna