Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Šta si od života želela“ irske autorke Megan Nolan – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

25.
12.
2023.

Šta je alternativa zavisnosti od ljubavi?

Roman irske spisateljice Megan Nolan Šta si od života želela Vulkanova je knjiga nedelje i svim ljubiteljima dirljivih priča biće dostupna po ceni sniženoj dodatnih 30% do nedelje, 31. decembra, uz besplatnu dostavu na tertoriji Srbije.

Kada ona, mlada i opčinjena noćnim životom u Dablinu, sretne njega, izuzetno harizmatičnog starijeg muškarca, dešava se nešto u isto vreme sasvim jednostavno i neverovatno: privlačnost ruši kočnice, meša se sa slabostima i strahovima, postaje sam smisao života. Rađa se veza koja je za nju smena ekstaze i patnje, neobuzdane ljubomore i zadovoljstva, toliko intenzivnog i strastvenog da stvara zavisnost – ona želi da nestane u njegovom telu, da se rastopi u toj želji sve dok potpuno ne izgubi sopstveni identitet.

Priča je teška i duboko emotivna – ne zato što smo pozvani da saosećamo, već zato što nas tera da razmišljamo o sopstvenom bolu.

Roman Šta si od života želela sadrži biografske elemente mnogih od nas. Sa najintimnijim mislima naratora poistovetiće se oni ranjivi, koji će učiniti sve da osete da su voljeni.

„Veliki književni talenat.“ – Karl Uve Knausgor

Autorka Megan Nolan je rođena 1990. godine u Voterfordu u Irskoj, a trenutno živi u Londonu. Piše eseje, romane i književne prikaze za Njujork tajms, Sandej tajms, Gardijan i mnoge druge književne časopise.

Knjigu Šta si od života želela potražite već danas na sajtu vulkani.rs.