Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Dvoje u jednom srcu“ – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

6.
11.
2023.

Dva života. Dve ljubavi. Jedan nemogući izbor.

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo neodoljivu ljubavnu priču od autorke bestselera Njujork tajmsa Džozi Silver Dvoje u jednom srcu, koja će do nedelje, 5. novembra, biti na dodatnom sniženju od 30%.

Dvoje u jednom srcu je roman o tuzi, laganom sagorevanju u bolu, o mogućnostima i izborima, knjiga uz koju ćete plakati i smejati se, i uz koju ćete se setiti koliko je dragoceno osećanje biti zaljubljen.

Glavna junakinja će nas podsetiti da nas oni koje volimo – i oni koje gubimo – menjaju, i da na kraju priče nikada nismo ono što smo bili na početku.

Ne možete predvideti život... možete samo pokušati da izvučete najbolje iz svega što vam donese.

Lidija i Fredi bili su zajedno više od deset godina i mislili da je njihova ljubav neuništiva. Ali pogrešili su. Većina životnih prekretnica dešava se neočekivano; ponekad neprimetno kliznu pored nas, pa ih zapazimo tek kasnije, ako ih uopšte i primetimo. U bolnoj igri sudbine, Lidija ostaje sama. Želi samo da se zaključa u svoja četiri zida i plače dok ne ostane bez suza. Jedino olakšanje donose joj snovi: dok spava, kao da ulazi u neki paralelni scenario u kojem se ništa nije promenilo.

I tako, baš kada počne da ponovo pravi prve, stidljive korake u stvarnom svetu, Lidija oseća da je zov prošlosti vuče tamo gde je njen stari život sa Fredijem i dalje moguć. Ali nemoguće je živeti istovremeno dva života.

Lidija će u jednom trenutku morati da odluči: da li će nastaviti da živi u svojim zabludama ili će krenuti napred i prihvatiti svoju sadašnjost. Jer neko u njenom novom životu – njenom pravom životu – želi da ona ostane.

„Nemoguće romantično!“ – People

Knjiga za ljubitelje ljubavnih priča koje dokazuju da prava ljubav postoji Dvoje u jednom srcu dostupna je na sajtu vulkani.rs.