Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Specijalna vikend akcija: Provedite leto uz Vulkan knjige sa motivom mora

21.
7.
2023.

Od 21. do 23. jula 30% popusta na odabrane naslove

Uz šum talasa, na magičnom mestu mira i spokoja, potražite inspiraciju na stranicama voljenih romana Vulkan izdavaštva. Nova vikend akcija, inspirisana morem, mirisom čempresa i stoletnih maslina i okrepljujućom svetlosti sunca, donosi neodoljive popuste na odabrane naslove. Do 23. jula na sajtu vulkani.rs sve knjige sa motivom mora biće na popustu od 30%.

Remek-delo Else Morante Arturovo ostrvo uroniće vas u atmosferu fantastične Pročide, kroz dirljiv i dramatičan prikaz gubitka detinjeg idealizma i neizbežne sile strasti. Ovenčan najvećom italijanskom književnom nagradom Strega, ovaj dragulj italijanske književnosti je dirljiva pripovest o jednom dečaku i njegovom sazrevanju na ostrvu koje predstavlja ceo njegov svet.

Nasuprot gubitku i nemerljivoj ljudskoj patnji postoje lepota, ljudska povezanost i umetnost. Prožet grčkom kulturom, drevnom i modernom, roman engleske spisateljice Meri Stjuart Moj brat Majkl preneće vas u veličanstvene pejzaže Grčke i njenu istoriju. Hodajući drevnim stazama koje se ukrštaju preko mitske planine Parnas, osetićete kako vam krv ključa na užarenoj svetlosti dana i otkriti blaga ove blistave zemlje.

Ljubitelji uzbudljivih trilera, otisnite se na prelepo malo ostrvo u jugozapadnom Pacifiku u šestom romanu višestruko nagrađivane autorke Lusi Klark Ostrvo sudbine. I dok budete uživali u pogledu na svetlucavi plavi okean, zlatni zalazak sunca, palme, koralne grebene i beli pesak na koji još nije kročila ljudska noga, ubrzo ćete shvatiti da ipak niste na letovanju iz snova. Jer svako od nas krije neku neispričanu priču i strogo čuvanu tajnu.

Prijateljstva mogu biti jednako opojna i intenzivna kao i romantične veze, ali raskidi su zbunjujući jer obično nisu konkretni kao završeci ljubavnih priča. U novom bestseleru Emili Henri Ljudi koje srećemo na odmoru dvoje najboljih prijatelja doživeće trenutke istinske platonske intimnosti, naklonosti i ranjivosti, što će se postepeno pretvarati u nešto više – ili drugačije. Upoznajte i vi Popi i Aleksa, koji su osvojili srca miliona buktokera.

Roman satkan od ljubavi, napetosti i uzbuđenja Praznik u raju savršen je izbor za ljubitelje drame, romanse i intrige, koje se prepliću sa raskošnom lepotom tropskih plaža. Njujork post dodelio je autorki Elin Hilderbrand titulu „kraljice letnjeg štiva“, što potvrđuju višemilionski tiraži, prva mesta na top-listama, kao i brojne nominacije za najbolju knjigu godine na sajtu Goodreads.

Sanjari, pustolovi i vizionari, posetite sajt vulkani.rs i priuštite sebi nekoliko sati čistog hedonizma uz Vulkan knjige.