Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Niko nije savršen“ Hemina Sunima – knjiga nedelje Vulkan izdavaštva

3.
7.
2023.

Od autora svetskog bestselera Uspori i videćeš čudo života

Vulkan izdavaštvo je za knjigu nedelje odabralo prelepo ilustrovanu knjigu punu životnih mudrosti Niko nije savršen budističkog monaha Hemina Sunima. Do nedelje, 9. jula, možete je kupiti na dodatnom popustu od 30%, uz besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Da li vam se događa da se toliko trudite da nešto postignete, a kada u tome uspete, ipak niste zadovoljni? Smatrate da je sve moglo da se obavi bolje. Nastavljate tako da radite i razmišljate i često budete razočarani. Stalno težite savršenstvu koje vam nekako uvek izmiče. Da li ono uopšte postoji i da li vam je zaista neophodno?

Knjiga Niko nije savršen pomogla je milionima ljudi širom sveta da zavole sebe i prihvate činjenicu da savršenstvo ne postoji i da mu ne treba opsesivno težiti.

Kada zavolite i prihvatite sebe sa svim svojim manama i vrlinama, bićete srećniji i zadovoljniji. Volećete više i sebe i druge. Prihvatite svoje savršene nesavršenosti i uživajte u životu jer to zaslužujete i dugujete sebi.

Hemin Sunim je budistički monah, rođen u Koreji. Doselio se u Sjedinjene Američke Države da studira film, ali se ipak obreo u religiji. Školovao sa na Berkliju, Harvardu i Prinstonu i prvi je korejski monah koji je podučavao religiju na nekom američkom koledžu, i to dok je bio na Hempširskom koledžu, u Amerstu, država Masačusets. Knjiga Uspori i videćeš čudo života, koju je takođe objavilo Vulkan izdavaštvo, prodata je u više od tri miliona primeraka i prevedena na oko 30 jezika.

Još jedno Sunimovo maestralno delo Niko nije savršen potražite već danas na sajtu vulkani.rs.