Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Dve knjige po ceni jedne samo na sajtu vulkani.rs

18.
2.
2022.

Besplatna dostava od 18. do 28. februara

 

U periodu od 18. do 28. februara, samo na sajtu vulkani.rs kupovinom dve knjige iz akcijske ponude, jeftiniju dobijate za 1 dinar. Potražite najčitanije Vulkan knjige po specijalnim cenama! Dostava na teritoriji Republike Srbije tokom trajanja akcije je besplatna.

Kompletan spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka. Iz raznovrsne ponude izdvajamo nekoliko naslova.

 

Neizvestan do samog kraja, svetski bestseler prodat u 20 miliona primeraka, psihološki triler Devojka iz voza Pole Hokins povešće vas u najmračnije dubine ljudske duše. Svakoga dana Rejčel putuje istim vozom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živela. Uspomene se prikradaju i ona se priseća života koji je nepovratno izgubila. Kada se u mirnom naselju dogodi zločin, Rejčel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svesna. Dok je duhovi prošlosti odvlače u svet obmana, istina je mnogo bliže nego što iko može da zamisli.

 

Četiri žene iz Istanbula je moćna istorijska saga o izazovima života u izgnanstvu i teškim izborima onih koji su primorani da prigrle neizvesnu budućnost, kofera punih nade. Od Drugog svetskog rata do doba društvenih mreža, generacije jedne porodice tražiće svoj put kroz ljubav i nedaće, žrtvu i spasenje, pobedu i poraz. Snažna priča o ljubavi i žrtvovanju Ajše Kulin, autorke bestselera Poslednji voz za Istanbul, otkriva dubinu ponosa, posvećenost i istrajnost u borbi koju vode četiri generacije, kao i njihovo suočavanje sa neminovnom sudbinom.

 

Kuba u mom srcu je priča o prelepoj i hrabroj Beatriz Perez, ženi koja će rizikovati sve za svoje ideale. Kubanska revolucija uzela je naslednici šećerne dinastije sve: porodicu, narod, zemlju. Opsednuta željom da se osveti, uplešće se u opasan svet špijunaže kako bi se infiltrirala u krug ljudi najbližih Fidelu Kastru. Dok raste napetost između Kube i Sjedinjenih Država, Beatriz mora da bira. Pogrešan korak mogao bi da je košta ne samo voljene Kube već i muškarca kojem je dala srce. Od autorke svetskog izdavačkog fenomena Vidimo se u Havani Šanel Kliton!

 

Knjiga Zašto muškarci ne slušaju, a žene ne tumače mape namenjena je onima koje razlike među polovima zbunjuju, a često i nerviraju. Zašto žene govore mnogo i umeju da opišu svako osećanje? Zašto su muškarci opsednuti daljinskim upravljačem? Zašto žene uvek primećuju više detalja od muškaraca? Zašto muškarci bolje vide na daljinu? Fascinantna, neočekivana, čak i neverovatna objašnjenja i savete pronaći ćete u izvanrednoj knjizi Barbare i Alana Piza zasnovanoj na primerima iz svakodnevnog života i naučnim istraživanjima.

 

Verujete li da sa detetom možete napraviti dogovor bez svađe? Knjiga Kako da pričate da bi vas deca slušala – slušajte da bi vam deca pričala pomoći će vam da odagnate strah, bes i svaku drugu negativnu emociju kod vašeg deteta i izbegnete porodične rasprave. Podučavajte umesto da kritikujete, izaberite delotvorne načine kažnjavanja, pokažite deci posledice određenog ponašanja! Knjiga sa duhovitim ilustracijama Adele Fejber i Elejn Mazliš predočiće vam nove vaspitne modele komunikacije.

 

Ne propustite novu online-akciju Vulkan izdavaštva! Samo na sajtu vulkani.rs dve knjige po ceni jedne.

 

 

* Akcija traje od 18. do 28. februara samo na sajtu vulkani.rs.

** Od dva odabrana naslova, jeftiniji ćete platiti 1 dinar.

*** Dostava na teritoriji Srbije je besplatna.