Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Pedeset Vulkanovih naslova upola cene

14.
2.
2022.

 

U periodu od 12. do 17. februara očekuje vas sjajna ponuda na sajtu vulkani.rs. Među 50 odabranih naslova pronađite svoje omiljene #vulkan_knjige po ceni sniženoj za 50%! Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Srbije je besplatna. Spisak knjiga na akciji možete pogledati klikom na link.

Iz ponude izdvajamo nekoliko naslova.

 

Parižanin je veličanstvena, gotovo epska hronika o večnoj ljubavi, o moći i identitetu, o klasnim i političkim podelama u svetu na ivici propasti. Majstorski roman Izabele Hamad istražuje presudan period u palestinskoj istoriji kroz priču o putovanjima i romansama jednog mladića, od studija u Francuskoj tokom Prvog svetskog rata do povratka u Palestinu, koja počinje da se bori za nezavisnost. Parižanin je 2019. godine uvršćen u izbor najboljih debitantskih ostvarenja.

Na napeto putovanje povešće vas nezaboravna priča o ljubavi Gijoma Musoa Samo budi ovde. Kao osmogodišnjak, Nejtan je, na trenutak mrtav, prošao kroz svetlosni tunel. Skočivši u jezero kako bi spasao jednu devojčicu, utopio se. Dvadeset godina kasnije, Nejtan je postao jedan od najuspešnijih advokata u Njujorku. Zaboravio je na taj događaj iz detinjstva. Čak se i oženio Melori, devojčicom sa jezera. Melori, koja ga je napustila, ali koja mu nedostaje kao i prvog dana... Međutim, Nejtan ne zna da oni koji se vrate više nisu isti kao što su bili.

Ljubitelji uzbudljivih priča o hrabrosti i ljubavi koja pobeđuje sve uživaće u romanu Obala sećanja omiljene autorke bestselera Nore Roberts. Jedne sasvim obične večeri u tržnom centru u Mejnu tri tinejdžerke čekale su da počne film. Neki dečko je flertovao s prodavačicom naočara za sunce; majke i deca uživali su u zajedničkoj kupovini, a menadžer radnje sa video-igricama posvetio se mušterijama. Onda su se čuli pucnji. Prošlo je samo osam minuta pre nego što su napadači savladani. U godinama koje su usledile, svako od njih pronašao je svoj način da izbriše sećanja na taj događaj. Međutim, ubrzo će otkriti da još jedan zaverenik čeka u zasedi.

 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

 

* Akcija traje do 17. februara samo na sajtu vulkani.rs i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Tokom trajanja akcije dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.