Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Najlepša Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

13.
2.
2022.

Akcija traje od 13. februara do 15. marta

 

Za ljubitelje sjajnih trilera, ljubavnih romana, uzbudljivih drama i popularne psihologije Vulkan izdavaštvo je pripremilo izvanrednu akciju! U periodu od 13. februara do 15. marta samo u objektima Moj kiosk pronaći ćete odabrane naslove Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama. Jednu knjigu kupićete po ceni od 399 dinara, a ukoliko se odlučite za dva naslova, platićete ih samo 499 dinara.

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva!

 

Ruski bestseler Mašin greh, uzbudljiv triler s raskošnom i zagonetnom istorijskom podlogom, povešće vas u prošlost i otkriti vam stare poroke ruske prestonice, njene mračne tajne i mističnu simboliku. Od Crvenog trga do zidina u Kremlju i klupe u Kolomenskom parku, iz reke Moskve izranjaju žrtve. Zašto su nesrećni ljudi ubijeni najbizarnijim srednjovekovnim metodama, saznajte u romanu Darje Dezombre.

 

Psihološki triler Samante Dauning Moja divna žena oduševiće ljubitelje žanra neočekivanim preokretima i šokantnom završnicom. Jednostavna ljubavna priča, normalan par... Ali svi imamo tajne kojima održavamo brak. Roman koji je Njujork tajms uvrstio na listu bestselera, a Amazon proglasio najprodavanijom knjigom odmah po objavljivanju navešće vas da se zapitate koliko zaista poznajete ljude koje najviše volite.

 

Knjiga Zašto muškarci ne slušaju, a žene ne tumače mape namenjena je onima koje razlike među polovima zbunjuju, a često i nerviraju. Zašto žene govore mnogo i umeju da opišu svako osećanje? Zašto su muškarci opsednuti daljinskim upravljačem? Zašto žene uvek primećuju više detalja od muškaraca? Zašto muškarci bolje vide na daljinu? Fascinantna, neočekivana, čak i neverovatna objašnjenja i savete pronaći ćete u izvanrednoj knjizi Barbare i Alana Piza zasnovanoj na primerima iz svakodnevnog života i naučnim istraživanjima.

 

Ostrvo čuda je uzbudljiva i napeta priča o ljubavi, izborima i prijateljstvu. Kada Nel stigne na ostrvo Tri sestre, veruje da je konačno pronašla utočište od nasilnog supruga i nesrećnog života od kog je pobegla. Ipak, postoji deo nje koji nikada ne sme da otkrije kako bi zauvek ostavila prošlost za sobom. Jedna nepromišljeno izgovorena reč, i novi život koji je tako pažljivo stvarala može da se razbije u paramparčad. Snažna pripovest Nore Roberts dotaći će svako srce.

 

Pun emocija, strasti i skrivenih tajni duše, roman Gospodarica moga srca Eloize Džejms idealno je štivo za ljubitelje sočnih ljubavnih priča smernih vojvotkinja. Nijedan muškarac ne može da odoli Džeminim senzualnim čarima... Osim njenog muža. Šokantno otkriće nateralo je Džemu da pobegne sa plemićkog poseda ubrzo nakon venčanja. Ona boravi u inostranstvu sve dok je, sasvim iznenada, Elajdža ne pozove da se vrati kući – jer mu je potreban naslednik. Džema prezire njegovu hladnoću, ali ipak u sebi otkriva da nikada nije prestala da ga voli.

 

Iskoristite idealnu priliku i potražite u objektima Moj kiosk ove i mnoge druge naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama! Uživajte uz jedinstvene Vulkanove romane!