Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Vulkanov sajam knjiga traje još dva dana!

15.
10.
2021.

Drugi po redu Vulkanov sajam knjiga traje još samo dva dana!

Ugrabite priliku da uživate u najboljim knjigama namenjenim svačijem ukusu po fantastičnim sajamskim popustima.

Tokom trajanja Vulkanovog sajma knjiga, za kupovinu obavljenu putem sajta vulkani.rs, na već postojeći popust od 20%, obezbedili smo dodatnih 10% sajamskog popusta, kao i količinski popust od 10% na tri ili više kupljenih knjiga. Ali to nije sve!

Na specijalnoj akciji nalaze se hitovi ovogodišnjeg Vulkanovog sajma knjiga iz oblasti beletristike i dečji naslovi, koje ćete moći da kupite po 30% nižoj ceni.

Odabrana dela iz beletristike i dečje književnosti dostupna su po posebnim sajamskim cenama, sniženim za 40%, 50% i 60%

TOP 30 vaših omiljenih naslova iz beletristike i dečje književnosti sniženo je 30%.

Vulkan izdavaštvo je pripremilo i specijalan popust od čak 70% za odabrana dela svih žanrova!

Iz ponude sajamskih hitova izdvajamo:

Tiha vatra gori je novi roman Pole Hokins, koja je književnim senzacijama U tihoj vodi i Devojka iz voza osvojila srca čitalačke publike u Srbiji. Roman je u rekordnom roku postao bestseler magazina Njujork tajms, koji ga je okarakterisao toliko neizvesnim da bi samo vidovnjak mogao da predvidi njegov kraj.

Manifest junaka svakodnevice Robina Šarme, legende liderstva i vrsnog poznavaoca ličnog razvoja, namenjen je ljubiteljima popularne psihologije, ali i onima koji su iz nekog razloga izgubili veru u sebe ili su prošli kroz teške životne trenutke i žele da u proverenoj literaturi pronađu neku vrstu rešenja, utehe ili smernice.

Radnja romana Sedam dinastija italijanskog bestseler autora Matea Strukula smeštena je u renesansnu Italiju, obeleženu intrigama i skandalima. Roman predstavlja pravi istorijski spektakl, namenjen ljubiteljima uzbudljivih istinitih priča.

Devojka u ogledalu autorke Rouz Karlajl donosi uzbudljivu priču o komplikovanom odnosu dve sestre bliznakinje. Roman je namenjen svima koji uživaju u šokantnim zapletima i egzotičnim pejzažima.

Najzad, ljubiteljima bezvremenih klasika svetske književnosti predstavljamo Životinjsku farmu Džordža Orvela u novom ruhu, inteligentno i duhovito napisano remek-delo političke literature, koje dobija nove poštovaoce sa svakom novom generacijom čitalačke publike.

Na kraju ovogodišnjeg Vulkanovog sajma knjiga bićete u prilici da u kontrolisanim uslovima, uz poštovanje svih preporučenih epidemioloških mera, prisustvujete potpisivanju dela domaćih autora, Bojana Jokanovića i Olivere Jovanović, u knjižari Vulkan u TC Ušće. Bojan Jokanović potpisivaće svoje knjige u subotu, 16. oktobra, od 15 do 16 sati, a Olivera Jovanović u nedelju, 17. oktobra, od 17 do 18 sati.

Dođite da zajedno zatvorimo najveću književnu manifestaciju u ovoj godini!