Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA SVE BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Posebna pogodnost uz kupovinu nove knjige Nore Roberts

28.
9.
2021.

Vulkan izdavaštvo odlučilo je da obraduje sve čitaoce koji vole uzbudljive romanse Nore Roberts specijalnom ponudom. Kupovinom romana Vizija u belom ostvarujete popust od 40% na kupovinu bilo kog drugog romana pomenute autorke. Popust je moguće iskoristiti od 28. septembra do 7. oktobra, a dostava na teritoriji Republike Srbije u ovom periodu biće besplatna.

Vizija u belom je roman o ljubavi, prijateljstvu i porodici. Glavna junakinja Makenzi Mak Eliot je sa tri najbolje prijateljice iz detinjstva – Parker, Emom i Lorel – osnovala Zavet, jednu od vodećih kompanija za planiranje venčanja u Konektikatu. Mak je uspešna fotografkinja čiji su radovi nekoliko puta krasili naslovne strane časopisa o venčanjima, zbog čega se najlepše oseća iza foto-aparata, spremna da uhvati najsrećnije trenutke koje ona sama nikada nije doživela.

Osim ljubavi prema fotografiji, Mak nema mnogo životnih radosti: njen otac je zamenio prvu porodicu drugom, a majka, koja je našla novog muškarca, sada je moli za pažnju i novac. Njena svakodnevnica je uzdrmana onoga trenutka kada, pre planiranja jednog venčanja, naleti na brata buduće neveste. Bio je to susret pri kojem su oboje videli zvezde!

Karter Magvajer definitivno nije njen tip muškarca: pouzdan je i siguran. Ipak, nešto u njemu navelo ju je da pomisli kako je prolazni flert upravo ono što joj treba da ne bi razmišljala o nepodnošljivim nevestama i majčinim neprekidnim telefonskim pozivima. Ali, prolazni flert pretvara se u nešto više. Zato će Mak – uz pomoć najboljih prijateljica – morati da nauči kako da stvori sopstvene srećne uspomene.

 

Ukoliko u periodu od 28. septembra do 7. oktobra putem sajta vulkani.rs kupite knjigu Vizija u belom, drugi roman iz bogate ponude naslova autorke Nore Roberts možete kupiti po 40% sniženoj ceni.

 

* Popust na drugi naslov važi samo uz kupovinu romana Vizija u belom.

** Tokom trajanja specijalne ponude, od 28. septembra do 7. oktobra, dostava će biti besplatna na teritoriji Republike Srbije.